Enter your keyword

Kısaca Biz

Diskalkuli Derneği'ne Hoşgeldiniz

Diskalkuli Derneği, Muş Alparslan Üniversitesi'nde görev yapan bir çok akademisyen ile beraber 2017 yılında Muş ilinde kurulmuştur. Diskalkuli Derneği, Türkiye'de diskalkuli alanında ilk ve tek dernektir. Akademisyenler y kurmuş olduğu dernek olmak ile birlikte aynı zamanda mevcut altyapısında Özel Eğitim Alanında bir çok özel eğitim uzmanı, matematik öğretmeni ve sınıf öğretmeni bulunmaktadır. Akademisyenlerin bilimsel birikimleri ile öğretmenlerin deneyimleriyle birleşince diskalkulik bireylere çok daha etkili eğitsel müdahale ortamları oluşturma potansiyeline ulaşacağımıza inanıyoruz.

Temsilcilik

Eğitim

Çalışma

Materyal

"Herkes Matematik Öğrenebilir"

Matematik Öğrenmek "Güç"tür!

“Herkes Matematik Öğrenebilir” sloganıyla çıktığımız bu yolda, matematik öğretmenleri, sınıf öğretmenleri ve özel eğitim öğretmenleri ile birlikte geliştirilen programlarımız sayesinde her bireyin gerek normal öğrenme yaşlarında gerekse okul öncesinde matematik öğreniminin tamamlandığını tarafımıza sunulan fizibilite raporları ve akademisyen araştırmaları ile onaylamış olduk. Unutmayın! “Matematik Öğrenmek “Güç”tür.”