DİSKALKULİ DERNEĞİ

yilmaz-mutlu

Yılmaz MUTLU

Yönetim Kurulu Başkanı
Muş Alparslan Üniversitesi'nde İlköğretim Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı'nda çalışmaktadır. 2017 yılından beri Diskalkuli Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devam ettirmektedir.Genel olarak Gelişimsel Diskalkuli, Eğitimsel SinirBilim-Psikoloji , Bilgisayar Destekli Matematik Eğitimi ve Parmakla Sayma üzerine araştırmalar yapmaktadır.
Zekeriya_Cam

Zekeriya ÇAM

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
2007 yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık anabilim dalından lisans, 2010 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri anabilim dalından yüksek lisans ve 2016 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitimde Psikolojik Hizmetler anabilim dalından ise doktora derecesini almıştır.
ALI FUAD YASUL

Ali Fuad YASUL

Genel Sekreter
I am member details. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
EMİR FERİDUN

Emir Feridun ÇALIŞKAN